Trailerleje

Har du behov for en trailer? Men har du ikke økonomi eller behov for at købe en trailer på permanent basis? Så kan trailerudlejning være noget for dig. Her kan du leje en trailer i lige præcis den periode, du skal benytte den. Uanset om du lejer eller ejer en trailer, vil der være nogle lovmæssige krav, du skal overholde, når du bevæger dig ud i trafikken med en trailer koblet på din bils anhænger.

At overskride disse love og retningslinjer om kørsel med trailer, vil først og fremmest kunne give dig en større bøde. Derudover er det ganske uforsvarligt at bevæge sig ud i trafikken, hvis ikke lovkravene bliver overholdt. Kravene er lavet blot for at holde dig sikker i trafikken. I bilens registreringsattest kan du ligeledes læse om, hvor meget vægt, den er i stand til at trække. Her vil du dog kunne støde på to tal, og det har at gøre med, om traileren er med eller uden bremser. Oftest kan du køre med mere vægt, når påhængskøretøjet har bremser, da det er mere sikkert.

Trailerudlejning egner sig godt på forskellige fronter

Trailerudlejning udmærker sig på flere forskellige områder, og de vigtigste har vi opsummeret nedenfor:

 • Du behøver ikke at investere mange tusinde kroner i en spritny trailer
 • Du kan leje en trailer, der passer specifikt til den opgave, du skal have løst
 • Du skal ikke have traileren stående
 • Du skal ikke være afhængig af, om du kan låne traileren af dine venner, naboer, familie eller lignende

Det er blot nogle af de fordele, du får ved leje af trailer. Du kan spare mange penge ved at leje en trailer i stedet for at købe den, hvilket dog kun er en fordel, hvis du bruger traileren forholdsvist sjældent. Skal du bruge den ofte, vil et køb kunne svare sig. Men hvorom alting er, så er trailerleje faktisk en rigtig billig løsning, da du til små penge kan have traileren til rådighed, når du skal bruge den.

En anden fordel er, at du kan leje netop den trailer, indenfor lovens, bilens og trailerens begrænsninger naturligvis, passende til den opgave, der skal løses. Derved kan du have to forskellige flyttetrailere til at hjælpe børnene med at flytte hjemmefra og eksempelvis købe nye planter til haven, hvis der måtte være behov for dette.

Forsikringen er en fordel at tegne

Ved trailerudlejning kan det være en fordel, at du vælger at betale den beskedne selvrisiko, der er forbundet med at tegne forsikring. Hvis ikke du tegner en forsikring, vil du kunne risikere at skulle betale meget store beløber, hvis der sker skade på den lejede trailer. Derudover kan der ske skader på andres ejendele, når du kører med traileren, hvilket du også står til at erstatte, hvis ikke du har tegnet en forsikring.

Og uanset om du kører i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding eller en anden by, er der altid en risiko for, at der kan ske hændelige uheld. Derfor bør en forsikring være et must for dig. Ønsker du bedre rådgivning omkring økonomi, forsikring, pension mm. bør du tage fat i en professionel, eksempelvis en revisor.

 • Hjørring
 • Nørresundby
 • Aalborg
 • Løstør
 • Nibe
 • Aars
 • Viborg
 • Randers
 • Bjerringbro
 • Aarhus
 • Kolding
 • Esbjerg
 • Odense
 • Faaborg
Udgivet i Ikke-kategoriseret.

Skriv et svar