Hvordan foregår containerleje for privat?

Der er mange fordele forbundet ved at leje containere, selvom du gør det i privat anliggende i forbindelse med en flytning, ombygning eller lignende. Disse fordele vil blandt andet dække over:

 • Du kan pakke ned, flytte og pakke ud i dit helt eget tempo
 • Du kan have dine ting stående i containeren i al den tid, du vil leje containeren
 • Det er et billigt alternativ
 • Din flytning kan blive mere effektiv
 • Og meget andet

Der er altså flere forskellige fordele forbundet ved containerleje, men det kan være lidt svært at sætte sig ind i processen, såfremt du aldrig har lejet en container tidligere. Først og fremmest er det vigtigt, at du ved, hvilken container du har behov for til netop din opgave. Det kan være en almindelig lagercontainer (https://www.boxit.dk/lagercontainer), men der findes andre typer af containere i form af kølecontainer, frysecontainer, fyrværkericontainer, sidedørscontainer, skibscontainer, 10 fod container og 40 fod container, som du kan leje. Mange af de nævnte vil dog være mere relevante at leje i erhvervsmæssigt anliggende.

Dernæst vil du kontakte udlejningsfirmaet, hvor du kan leje den container, du har behov for, i den ønskede tid. Efter bestillingen vil du få containeren leveret, få den placeret på det ønskede sted, og derefter kan du bruge containeren til de givne formål inden for lejeperioden.

Proces ved flytning

Processen vil dog ofte se en smule anderledes ud, hvis du skal flytte, hvilket er gældende i Aalborg, Hjørring, Aarhus, Esbjerg, Kolding, Odense og andre byer i Danmark. Her vil processen som oftest være:

 1. Bestil containeren
 2. Find et passende sted til containeren ved den gamle bolig
 3. Pak dine sager i dit helt eget tempo
 4. Få udlejningsfirmaet til at flytte containeren til din nye bolig
 5. Tøm containeren i dit eget tempo
 6. Udlejningsfirmaet henter containeren igen

Det er et klassisk eksempel på, hvordan processen med at leje en container til flytning af eksempelvis bolig. Denne metode kan være ekstra fordelagtig, fordi du kan opmagasinere dine sager i containeren i en eventuel bufferperiode, hvor du skal være ude af den gamle bolig og endnu ikke har adgang til den nye bolig. Her skal du stadig kun flytte tingene en enkelt gang, og du oplever ikke stress under flytningen. Det kan også være, at der skal sættes ting i stand i den nye bolig, og hvor skal tingene placeres i mellemtiden? Den problemstilling kan en container også løse.

En container til flytning kendes som en Flyttebox

Containerleje er en billig og effektiv løsning ved ombygning

Containerleje kan også være en fordel ved ombygning, hvor du kan leje containeren i den periode, hvor du skal bygge om. I denne kan du så placere dine møbler og andre ejendele, du ikke skal benytte under ombygningen. Derved undgår du at skulle flytte rundt på dine ting under ombygningen, mens du heller ikke skal bruge tid på at pakke dem i en trailer og derefter pakke dem ud andetsteds. Processen ved containerleje til ombygning vil minde om processen ved flytning dog, hvor punkt 4 vil være selve ombygningen.

Udgivet i Ikke-kategoriseret.

Skriv et svar