Derfor er opbevaring i garage/skur en god idé

Vi kender alle sammen til at gerne vil udnytte pladsen bedre, når det kommer til opmagasinering af de ejendele, som vi ikke benytter ofte. Det kan være alt for køkkenmaskiner til tøj, som du kun bruger i en bestemt sæson. Der er ingen grund til, at du har det liggende i dine køkkenskabe eller tøjskabe, hvis du alligevel kun benytter det en gang om året.

Hvis du har et hus, om det så er i Odense, Kolding, Aarhus eller et helt andet sted, så kan du overveje at benytte pladsen, som du har med opbevaring i garage/skur. Det er de færreste huse, som ikke enten har en garage, haveskur eller mindre værksted.

Begge er gode rum at bruge, da du helt sikkert har en masse plads, som du ikke benytter. Det er bare vigtigt, at du tænker over følgende:

Hvordan er lugten i rummet?

Det er klart, at din garage sjældent lugter ligeså godt som resten af dit hus. Det skyldes ofte, at du har betongulv og det aldrig har været meningen, at der skulle stå andet end din bil derude.

Men hvis du vil benytte det til opbevaring, er det en god idé at udnytte alt pladsen i rummet og derfor skal du tænke over, om du kan fjerne lugten. Ofte kan du fjerne den, hvis du sørger for at gøre rent løbende.

Alternativ kan du vakuumpakke alt, som er modtagelig til at optage en dårlig lugt. Det er møbler, tøj, dyner osv. Du kan købe en vakuumpose, hvor du kan tage luften ud af den og så har du også plads til mere i din flyttekasse.

Du kan også købe flyttekasser, som du kan lukke tæt. Dvs. de er ikke lavet af pap. Men det vil ofte være en dyrere løsning end bare at købe nogle lufttætte poser, hvor du fjerner luften med en støvsuger.

Masser af plads

Den største årsag, til at benytte alt pladsen i ens haveskur eller garage, er, at du har masser af plads, som du ellers ikke benytter til noget. Her giver det god mening at få noget ud af rummet, derfor giver det mening med opbevaring i garage/skur.

Den letteste måde, at gøre det på, er ved at bygge nogle reoler. På den måde kan du benytte opmagasinering i højden. Normalt sætter vi bare nogle flyttekasser ovenpå hinanden, men det er en dårlig idé, da de let kan gå i stykker med for meget vægt.

Det koster ikke særlig mange penge at gøre hele sin garage eller skur klar til opmagasinering. Det kan ordnes med en enkel tur til det lokale byggemarked. Alternativ kan det være en god idé at opbevare nogle ting i et ekstern lager, som du i dag finder i de fleste danske byer.

Benyt altid den plads som du har i dit hjem.

Se også:

http://fliserne.dk/

http://terrassefliser.dk/

Udgivet i Ikke-kategoriseret.

Skriv et svar